Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zöldsuli pályázat 2012

 Szavazzatok, hogy nyerjünk a Zöldsuli pályázat 2012. fordulóján

 Kedves Gyerekek, Szülők, Kollégák, Dóci Lakosok, Ismerősök, Barátok!

 

Iskolánk az idén első alkalommal indult a Cetelem Bank által meghirdetett Zöldsuli 2012. pályázaton.

Régi álmunk és vágyunk, hogy iskolánk udvara is méltóképpen illeszkedjen abba a csodálatos környezetbe, amelyben maga az iskola is található. Talán nem mindenki tudja, de kisközségünk , így az iskolánk is a Pusztaszeri tájvédelmi körzetben fekszik. 

Szinte az indulásunk óta nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Kiskunsági Nemzeti Parkkal, rendszeresen működünk együtt különféle természet-és környezetvédelmi programokban. Így például a Megyezöld Napok keretében, illetve a fennállásunk óta minden évben megrendezésre kerülő Dr. Beretzk Péter megyei szintű természetismereti és környezetvédelmi vetélkedőnkön is.

Ezzel a pályázattal most lehetőségünk nyílna arra, hogy 500.000,- forintból őshonos fákkal, cserjékkel szépítsük az iskola udvarát, illetve füvesítsünk.

A pályázat megírásban oroszlánrésze volt Pölösné Hudák Dóra tanárnőnek, illetve nagyon sok segítséget kaptunk a tervezésben Baranyi Ildikó kertészmérnöktől, aki dóci lakos, amit ezúton is nagyon köszönünk neki.

A pályázaton kétféleképpen lehet nyerni: szakmai zsűri véleményezése alapján (5 db pályázat), illetve internetes szavazás alapján (szintén 5db pályázat)

Reméljük, hogy a magas szakmai színvonalon, nagy alapossággal és precizitással, nem utolsó sorban pedig szívvel-lélekkel összeállított pályázati anyagunkat megvalósításra érdemesnek fogja majd tartani a szakmai zsűri, amelynek többek között a közismert Bálint Gyuri bácsi is tagja lesz.

De azért természetesen az internetes szavazással való nyerés lehetőségét sem szeretnénk elmulasztani.

Ezért arra kérünk mindenkit, hogy az április 26-tól induló internetes szavazáson szavazzon a dóci iskola pályázatára!!!

Ezt az alábbi módon lehet megtenni:

a www.cetelem.hu honlapon megjelenő pályázati aloldalon a név, e-mail cím, és születési év megadásával, illetve a szavazást követő saját e-mail címre megérkező e-mail visszaigazolásával.

Tehát nem elég csak szavazni, hanem vissza is kell igazolni az e-mailt, amit a bank küld a szavazás tényéről.Ez nagyon fontos, hiszen ellenkező esetben nem lesz érvényes a szavazat.

Arra kérünk tehát mindenkit, hogy szavazzatok ránk, illetve kérjétek meg ismerőseiteket is, hogy ők is szavazzanak!

Reméljük, hogy a lelkiismeretes munkánknak és az összefogásnak - mint oly sokszor már - most is meglesz az eredménye, és szeptemberben egy csodálatosan megújult, megszépült iskolaudvarban kezdhetjük a tanévet!

Előre is köszönjük mindenkienk a támogatást! 

 

 www.cetelem.hu/zoldsuli/jatekszabalyzat