Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Látogatás a kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskolába

Iskolánk 7. és 8. osztályos tanulói remekül szerepeltek a kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola nyílt heti rendezvényén.

2014. november 19-én délután iskolánk 7. és 8. osztályos tanulói részt vettek a kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola nyílt hetének „Gazdálkodj okosan!” elnevezésű rendezvényén. A programon 9 iskola résztvevői versengtek. A változatos és élvezetes feladatok a mai gazdasági élet témája köré csoportosultak.

A verseny végén minden tanuló névre szóló emléklapot és egy, a gimnáziumot jelképező hűtő- mágnest kapott. Nagy örömünkre az egyik csapatunk 3. helyezést ért el. E csapat tagjai voltak: Földi Csanád, Lukács Lili, Rapi Éva, Gyöngyösi Alexandra és Kolompár Diána. Őket oklevéllel és ajándékkal jutalmazták a dicséret mellett.

A verseny zárása után betekintést nyerhettünk a gimnázium néhány osztálytermébe, ahová az iskola egyik pedagógusa kísért el bennünket. Láttuk többek között a legmodernebb eszközökkel felszerelt informatika termet is.

Köszönjük községünk polgármester asszonyának, hogy a gyerekek utazásához az önkormányzat kisbuszát rendelkezésünkre bocsátotta.