Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kreatív kalandtúra Gyulán

Iskolánk idén is meghívást kapott a gyulai Göndöcs Benedek Középiskolába a Kreatív kalandtúra a Grimm testvérek nyomában elnevezésű egésznapos vetélkedőre.

12 diákunk (hatodikosok és nyolcadikosok vegyesen) 3 csapatba szerveződve versengett a legjobb tudásuk, képességük, készségük, kreativitásuk és aktivitásuk szerint. A Hófehérke és a hét törpe mese nyomán különböző állomásokon kellett különféle tantárgyakban és szakmákban ügyeskedni - így például a testnevelés állomáson "gyémántot" bányásztak és rakodtak a gyerekek, a néprajzin a törpék étkészleteit tanulmányozták, a kémiain mérget kevertek, az egészségügyin pedig újraélsztették Hófehérkét. Igazán élvezetes és mozgalmas nap volt, sok vidámsággal és rengeteg új tapasztalattal. 

Az összesen 19 versengő csapat (akik Békéscsaba, Csanádapáca, Dombegyház, Gyula, Kétegyháza iskoláiból érkeztek) közül helyezést nem értünk el, de ez volt az a verseny, amin már maga a részvétel felért egy nyereménnyel. Tanulóinknak mindenesetre gratulálunk a szép helytállásért, akárcsak a szervezőknek a remek szervezésért, továbbá köszönjük a dóci önkormányzatnak az utazásunkhoz biztosítottt mikrobuszt!

A rendezvény fényképei az alábbi linkre kattintva megtekinthetők:

http://www.oebz.hu/index.php?showGallery=2013&subGallery=Kreativ_kalandtura_-_A_hofeherke