Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kihívás napja 2018.

Iskolánk is csatlakozott az ország egyik legnépszerűbb lakossági sporteseményéhez, a "Kihívás Napja 2018" programhoz

2018. május 30-án iskolánk is csatlakozott a "Kihívás napja 2018." országos megmozduláshoz, melynek keretén belül sportos programot szerveztünk a helyi önkormányzat és sportegyesület támogatásával. A rendezvénybe bevontuk a falu lakosságának apraját-nagyját, szülőket, testvéreket, barátokat.

A nap zenés gimnasztikával kezdődött, amit a "Fut a falu!" futóverseny követett, melyen iskolánk tanárai is szép számmal vettek részt. Majd 6 fős csapatoknak akadályversenyen kellett végighaladni és a kijelölt feladatokat végrehajtani. Az akadálypályát az óvodások csapata is lelkesen teljesítette. Volt kerékhajtás, patkódobás, palackcsavaró játék, tollasütő elkapó, célbarúgás.

A nap legizgalmasabb eseménye azonban a palackdöntögető verseny volt, ahol egyszerre két csapat viaskodott egymással a győzelemért. A legügyesebbek a tanárok csapatát is kihívták egy mérkőzésre.

Ebéd után az alsó tagozatos gyerekek a dóci sportegyesület tagjainak vezetésével ízelítőt kaptak egy fociedzésből, majd hálólabdáztak, kötelet húztak.

A felső tagozatosok páros tollaslabda és asztalitenisz bajnokságon vehettek részt előzetes nevezés szerint.

Ebéd után mindenkinek jól esett az önkormányzat által felajánlott jégkrém elfogyasztása. Köszönjük!

A program végén eredményhirdetésre került sor, ahol emléklapokkal és apró ajándékokkal értékeltük a legügyesebb résztvevőket.

Örömmel csatlakoztunk ehhez a programhoz, melynek célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz.

 

A mappában található képek előnézete Kihívás napja 2018. 05.30.