Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farsang 2016

Február 5-én, pénteken megrendezésre került iskolánkban a hagyományos farsangi mulatság.

Kothenczné Takács Andrea, főszervező pedagógus rövid köszöntője után Lukács Lili és Földi Csanád 8. osztályos tanulók szépséges tánca nyitotta meg a rendezvényt.

Az osztályok produkcióit idén is sok készülődés és nagy várakozás előzte meg és ismét nem hiába, hiszen nagyon színvonalas produkciókat láthattunk. Az 1-3. osztályosok egy sakktáblát, a 2-4. osztályosok Pinokkió történetét elevenítették meg, a 6-7. osztály Kung-Fu táncot járt, az 5-8. osztály tanulói pedig Átváltozás címmel egy történetet adtak elő, melyben marionett bábuk keltek életre. A zsűri nagyon nehéz helyzetben volt (de tényleg!), hiszen a maga módján minden produkció a legjobb volt valamiben. Bár a marionett történet volt a legkülönlegesebb, a sakktábla a legötletesebb, a Kung-Fu táncosok pedig Endre bácsi főszereplésével a legmosolykeltőbbek, az I. helyet végül a lelkes kis táncoló Pinokkiók nyerték el munkájuk elismerésére és további ösztönzésére.

Az egyéni jelmezesek között sok kis cowboyt meg bohócot láthattunk, de felvonult a gésától a szakácson át a Star Wars hősökig sokféle ötletes jelmez. A zsűri Árvai Dolóresz busó jelmezét jutalmazta I. hellyel, II. Ördög Levente retró tv-je, III. pedig Földesi Sámuel, mint Dzsepettó lett.

A délután utolsó részében tombolasorsolást tartottunk, ahol a sok-sok felajánlásnak köszönhetően talán tényleg mindenki nyert valamit. Elárulnánk azt is, hogy az iskola a tanulóinak 2-2 tombolát adott ajándékba, hogy a játékban mindenki részt vehessen. A támogatóinknak itt szeretnénk megköszönni azt a sok segítséget, felajánlást, amit a rendezvény sikere és színvonalassága érdekében biztosítottak, a farsang bevétele pedig idén is a tanévvégi iskolai kirándulás költségeit csökkenti.         

 

A mappában található képek előnézete Farsang 2016