Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Falunap Dócon

Június 1-jén, szombaton rendezte meg az Önkormányzat a 20. falunapját.  Szerencsére az időjárás sem állt útjába egy jó hangulatú rendezvénynek.

A hagyományokhoz híven mi is aktívan bekapcsolódtunk a programokba. A délelőtti kulturális műsor részeként néptáncosaink és művészeti iskolás táncosaink is színpadra léptek egy-egy produkcióval. 

Néptáncos tanulóink nagy sikert arattak, amire azért is büszkék vagyunk, mert a kis csoport február közepén alakult, és csak heti 2x45 percben tudtak készülni. Grtaulálunk a gyerekenek és természetesen felkészítő tanáruknak, Preszner Richárdnak is, aki egyébként az iskola informatikatanára is egyben.

A fellépő diákoknak finom kemencében sült pizzával kedveskedtek a szervezők, a tanárok pedig jóízűen fogyaszthatták el délben a bográcsban főtt birkapörköltet. Ebéd után még túrós lepény is került az asztalra.

Fél négykor a második világháborús emlékmű megkoszorúzáásval folytatódott a program, majd négy órakor kezdetét vette az ünnepi szent mise, amit ezúttal Dr. Kiss-Rigó László püspök úr celebrált. A mise végén - nagy örömünkre - a püspök úr az adakozásból befolyt összeget (19.000,-Ft) az iskola javára ajánlotta fel. Köszönjük!!!!

17 órától vette kezdetét a tombolasorsoláson a fődíjak kisorsolása, melyet igen nagy érdeklődés kísért. A tombolaárusításból befolyt 85 ezer forintot a gyerekek pécsi tanulmányi kirándulására fordítjuk.

Ezúton is szeretnénk támogatóinknak megköszönni, hogy felajánlásaikkal hozzásegítettek a várakozáson felüli bevételhez bennünket.

 

Támogatóink voltak: Erzsébet fürdő - Mórahalom, Balogh Mária virágkötő - Sándorfalva, Barna Mária kereskedő - Ajándékbolt Sándorfalva, Bene Istvánné kereskedő – Sándorfalva, Világpékség – Sándorfalva, Fagyöngy Patika - Sándorfalva, Akácia Gyógyszertár - Sándorfalva, Szegedi Szabadtéri Játékok, Szegedi Vadaspark, Tari József cukrász - Balástya, Budai Jánosné kozmetikus - Sándorfalva, 100 éves Cukrászda - Sándorfalva, Livett Süteménybolt - Sándorfalva, Megálló  Étterem - Sándorfalva, Baurger-King Büfé-Pizzéria - Sándorfalva, Szegedi Nemzeti Színház, Magyar Ifjúsági Vöröskereszt, Szeged Szépe Szépségkirálynő Választás, Viktória Optika - Kistelek, Dr. Sipos Attila, Becsei Ferenc, Dr. Kiss-Rigó László 

 

További képek a falunapi rendezvényről megtekinthetők az alábbi linken: 

http://promenad.hu/galeria/doc-falunap-2013-1721